حلوا و لازانيا يا پنکيک؟ گزينه هاي عجيب پيش رو.

کدومش مهمتره؟ پيش غذا غذاي اصلي يا دسر؟ به نظر من که هر سه تاش مهمه، ميپرسيد چرا؟ خوب اينجا براتون توضيح ميدم که چرا هر سه گزينه مهمه و نبايد فراموش کرد.  هميشه وقتي از يک وعده غذايي کامل صحبت مي‌کنيم، منظورمان پيش غذا، غذاي اصلي و دسر است. اين سه در کنارهم نه تنها ظاهري مجلسي به سفره مي‌دهند بلکه از نظر سلامتي نيز توصيه شده است. معمولا طبع پيش غذاها و دسرها با طبع غذاهاي اصلي متفاوت است و در کنار هم يک طبع و مزاج متعادل را ايجاد مي‌کنند و از اين طريق آسيبي به معده و بدن شما نمي‌زنند. براي درک بهتر اين موضوع دفعاتي را به ياد بياوريد که با خوردن يک وعده غذايي ساده و کوچک به دل درد، نفخ و ساير مشکلات مربوط به معده مبتلا شده‌ايد ولي زماني که در مجالس و مهماني‌هاي مجلل طيف بيشتري از غذاها را خورده ايد‌‌، مشکلي برايتان پيش نيامده است. اين به دليل اين است که در مهماني‌ها اول انواع سالادها، سپس غذاي اصلي و در آخر هم ژله يا کرم کارامل و ساير دسرها سرو مي‌شود. اکثر پيش غذاهايي مانند سالادهاي کاهو، سالاد الويه و سالاد ماکاروني طبعي سرد دارند و فضاي معده را به سمت سردي ميل مي‌دهند. بعد از آن، غذاهاي اصلي که معمولا داراي طبع گرم هستند سردي ناشي از پيش غذا را جبران مي‌کنند. پس از آن هم دسرها با طبع معتدل رو به سرد ميل مي‌شوند. درست است که غذاي وعده اصلي طبعي مخالف با دسر و پيش غذا دارد ولي حجم بيشتري از غذاي اصلي هم خورده مي‌شود و در مجموع طبع معتدلي از غذا وارد معده مي‌شود. نکته مهم کلي اين است که نمي‌توان براي همه افراد يک نسخه کلي تعريف کرد. همچنين غذاها، پيش غذاها و دسرهاي مختلف هم داراي مزاج هاي مختلفند و در فصول مختلف سال غذاهاي متفاوتي توصيه مي‌شوند. در فصل پاييز و زمستان که جز فصول سرد محسوب مي‌شوند، غذاهاي گرم بيشتر توصيه مي‌شوند. در ادامه چند نوع از غذاهاي پرمصرف را که به عنوان پيش غذا، غذاي اصلي و دسر مصرف مي‌شوند را به همراه طبع آن‌ها معرفي مي‌کنيم و مي‌گوييم که هنگام مصرف هر يک از اين غذاها بهتر است آن‌ها را همراه با چه غذاهايي ميل کنيد و از خوردن چه غذاهايي با آن‌ها بايد پرهيز کنيد. براي مشاهده ساير غذاها و آموزش آشپزي به وبسايت مجله آکالا مراجه کنيد. .

  • پيش غذا و دسر ايراني

حلوا يکي از پيش غذاها و دسرهاي ايراني است که داراي مزاجي گرم است. اگر دقت کرده باشيد حلوا از قديم الايام جزئي جدا نشدني از سفره‌هاي مسلمانان و به خصوص ايرانيان بوده است. در مراسم زمان هاي قديم، همه افراد در طرز تهيه حلوا شريک بوده‌اند و حلواهاي درست شده را براي همديگر مي‌بردند. انواع حلوا در مراسم عزاداري براي تسکين افرادي که داراي ناراحتي شديد هستند، به کار مي‌رود. ناراحتي و افسردگي افراد را به سمت طبع سرد مي‌برد و هواي سرد هم سردي بدن را تشديد مي‌کند. به همين دليل در فصل پاييز ميزان افسردگي افراد افزايش پيدا مي‌کند. پس حتما حلوا را در فصول سرد سال در برنامه غذايي خود قرار بدهيد. مي‌توانيد انواع مختلف طرز تهيه حلوا را ببينيد و براي جلوگيري از تکراري شدن طعم آن انواع مختلف آن را درست کنيد. امروزه تنوع گسترده‌اي از انواع حلوا وجود دارند و در انتخاب مي‌توانند به شما کمک کنند. خوب حالا شما کدوم بيشتر دوست داريد؟ طرز تهيه حلوا لازانيا يا طرز تهيه پنکيک بهتون آموزش بدم؟ خبر خوب اينه که هر سه تاش به شما آموزش ميدم؟ 

  • پيش غذا و دسر فرنگي

پنکيک هم به عنوان پيش غذا و هم به عنوان دسر فرنگي استفاده مي‌شود. در خارج از ايران از پنکيک به عنوان صبحانه که يک وعده غذايي مهم است نيز استفاده مي‌شود که اين امر به همان دلايلي که در ابتداي متن ذکر کرديم به هيچ عنوان توصيه نمي‌شود. هرچند آسان بودن طرز تهيه پنکيک و مزه لذيذ آن به همراه انواع مربا و شکلات هاي صبحانه براي بچه ها دلچسب به نظر مي‌رسد ولي صبحانه مفيدي تلقي نمي‌شود و ممکن است بچه‌ها را بد عادت کند به طوري که حتي در سنين بزرگسالي هم علاقه‌اي به خوردن صبحانه از خود نشان ندهند. به طور کلي اگر پنکيک را با شکلات يا عسل ميل کنيد طبع گرمي خواهد داشت و به اين صورت بيشتر توصيه مي‌شود. در کنار آن مي‌توانيد از انواع ميوه هاي تازه مانند موز، توت فرنگي، توت، بلوبري و. هم براي تزيين و هم براي تنوع مزه استفاده کنيد. مي‌توانيد طرز تهيه پنکيک را در بخش آموزش آشپزي ببينيد. نام پنکيک به معناي کيک قابلمه اي است. از آن‌جا که درست کردن کيک در فر کاري پر دردسر و وقت‌گير است و از طرف ديگر طرز تهيه پنکيک بسيار آسان است و در چند دقيقه درست مي‌شود، پنکيک در موارد زيادي جايگزين کيک خانگي مي‌شود.

  • غذاي اصلي

حال که يک مورد پيش غذا و يک مورد دسر را مطرح کرديم، به سراغ غذاي اصلي که مهم‌ترين و خوشمزه ترين قسمت سفره است مي‌رويم. بعد از خوردن پيش غذا همه انتظار دسر را مي‌کشند و اگر غذاي اصلي را دوست داشته باشند تا موقع سير شدن به خوردن آن ادامه مي‌دهند. پس غذاي اصلي مهم ترين بخش در سير کردن افراد خانواده يا مهمان هاست و به همين دليل اهميت آن از پيش غذا و دسر بيشتر است. براي اين که اين مطلب جامعيت بيشتري پيدا کند ما يک غذاي همه پسند که کسي نتواند از آن ايراد بگيرد را انتخاب کرده ايم. لازانيا ! لازانيا غذايي است که همه به خصوص بچه ها با شنيدن نام آن آب دهانشان راه ميوفتد و حاضرند سريع تکاليفشان را انجام دهند تا لازانيا حاضر شود. بزرگترها هم اين غذا را دوست دارند ولي ممکن است به دليل پرهيزات پزشکي در خوردن اين غذا زياده روي نکنند. چون لازانيا کالري و چربي بالايي دارد خوردن آن به افراد مسن که داراي مشکلات قبلي عروقي هستند، توصيه نمي‌شود. لازانيا در رستوران‌ها به خوشمزگي آن در خانه نيست. علاوه بر اين بهتر است غذاهايي را در رستوران ميل کنيد که درست کردن آن‌ها در منزل خيلي مشکل باشد. ولي اگر طرز تهيه و فوت و فن هاي پخت يک لازانياي خوشمزه را بدانيد، مي‌توانيد آن را در منزل با خوشمزه‌ترين طعم ممکن درست کنيد. علاوه بر لازانيا اگر دوست داريد غذاهاي فست فودي و يا فينگر فودي، غذاهاي سنتي و اصيل ايراني، پيش غذاها، دسرها ( تنوع کاملي از دسرها از جمله طرز تهيه پنکيک) و ترشي‌هاي مختلف را درست کنيد، مي‌توانيد به بخش آشپزي مجله اينترنتي اکالا مراجعه کنيد و تنوعي از غذاها را به همراه دستور کامل هرکدام ببينيد. در نهايت اميدواريم که مطالعه اين مطلب برايتان مفيد بوده باشد. و بتوانيد تناسب خوبي بين پيش غذا، غذاي اصلي و دسرهايتان برقرار کنيد و اگر مي‌خواهيد يکي از اين وعده‌ها را حذف کنيد حتما به مزاج آن‌ها دقت کنيد.

 


دانلود رایگان کتاب پيش ,اصلي ,کنيد ,غذاي ,هم ,غذا ,غذاي اصلي ,پيش غذا ,طرز تهيه ,و در ,را بهمنبع

اختلاف خانوادگی در اتوبوس شهری حادثه آفرید

موفق ترین بسته اموزشی درآمدزایی در منزل

کار در منزل برای خانم ها -

مجله خبری آفتابگردون

نحوه ارائه دادخواست بی نقص با همراهی وکیل حقوقی و کیفری در سال 2019

نرم افزار محاسبه سوابق تركیب گله

تجربه خریدی متفاوت را در کنار ما تجربه کنید .

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

تخفیف دنیای مطالب متنوع خرید و فروش سود پرک - مبتکران شیمی تولید کننده سود پرک نوروفیدبک پارتی نت آموز فروشگاه آنلاین خرید آنلاین ترازو رادین تخفیف ویژه فقط برای امروز uriah3jdkv accueil